Tältä sivulta löydät Klockriketeaternin ajankohtaiset esitykset
ja muut tuotannot kaudella 2023-24

kesällä 2024
Artikel

Tulevan kesän tuotantomme perustuu ruotsalaisen legendan Carl Michael Bellmanin musiikkiin ja runouteen. Ensi-ilta jäiden lähdettyä!

Lue lisää

Esityksen voi tilata
Artikel

Joka neljäs on isän tarina siitä, mitä tapahtuu kun oma poika sairastuu syöpään. Koskettava, kiitosta herättänyt monologi kuvaa rehellisesti ja todenmukaisesti millaiseksi vuoristoradaksi elämä muuttuu perheenjäsenen sairastuessa vakavasti.

Lue lisää

syksyllä 2023
Artikel

Loppusyksystä 2023 Klockriketeatern – yhdessä muun muassa Post Theatre Collectiven ja Teatteri Metamorfoosin kanssa – toi Vallilan näyttämölle ainutlaatuisen esittävän taiteen kauden monikieliselle yleisölle.

Lue lisää

Artikel

Strindbergin ikiaikainen klassikko yhdistää magiaa, manipulaatiota ja illuusiota fyysisen teatterin unenomaiseen tanssiin tässä uudessa tulkinnassa. Mutta kuka on lopulta kuka karusellin pyöriessä yhä kiihkeämmin ja vääristäessä totuuden valoa? 

Lue lisää 

Artikel

Kulinaarinen konsertti.
Savustettu villiruoka ja runous.
Planetaarinen hätätila.
Lauluja valosta ja varjoista.
"Tämä on nyt."

Lue lisää

1.9.2023
Artikel

Vuoden 2019 menestys palaa! Harry Martinsonin klassiseen avaruuseepokseen perustuva musiikkiteos ihmiskunnasta tienhaarassa. Ylistetty musiikkiteos nyt konserttiversiona.

Lue lisää 

Kuuntele podcast tästä
Artikel
Ajatuksenvaihtoa näyttämötaiteesta. Yhdessä taiteilijoiden, tutkijoiden ja muiden teatterialan ammattilaisten kanssa keskustelemme teatterin tekemisestä ja kokemisesta. Voit seurata meitä omassa podcast-applikaatiossasi nimellä Shakespearepodden.
Lataa kirja tästä
Artikel
Miten ymmärrämme puhutun tekstin, miten viesti tavoittaa katsojan, kielestä riippumatta? Klockriketeatern on jo useamman vuoden ajan tutkinut monikielisyyttä teatterin kontekstissa, sekä taiteellisena strategiana että teknisenä ratkaisuna.

Tulevat esitykset

Ei tulevia tapahtumia